Tankefeltterapi & Reiki healing i en session

Reiki virker holistisk - dvs. den arbejder både i det fysiske legeme, men også i følelser og tanker. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale at man efter en tankefeltterapi session bakker behandlingen op med Reiki healing. Reiki støtter op om alle former for behandling og styrker selvhealing.


Den bedste måde hvor på du kan sikre dig, at Reiki får optimale betingelser, er at starte med mindst fire behandlinger i træk - altså over fire dage eller så tæt på hinanden som muligt. (Hænder på eller fjernhealing) For at du skal få det optimale ud af din behandling hos mig, har jeg derfor i en begrænset perionde, inkluderet 3 fjernhealinger i dette tilbud. De vil foregå i de 3 efterfølgende dage.


Du kan læse mere om de forskellige behandlingsformer i menuen til venstre og du er altid velkommen til at ringe hvis du har yderligere spørgsmål.

Pris


Tankefeltterapi & Reiki i en session kr. 1.900,- pr. behandling - inkl. 2 fjernhealinger med Reiki


Behandlingen varer ca 2-2½ time pr. gang og vi starter med en session med Tankefeltterapi og afslutter med en Reiki behandling. (Fjernhealingen tager ca en time pr gang)


Derefter følges eventuelt op med regelmæssige healinger f.eks. hver uge, hver 14. dag eller en gang om måneden afhængig af årsag og effekt. Det vigtigste at vide er, at jo før et problem heales, jo bedre er chancen for en hurtig bedring.


Pris for efterfølgende behandlinger kun med Reiki er kr. 900,- pr gang.


Ved afbestilling senere end 48 timer inden behandling betales fuld pris uanset årsag.

Der betales kontant ved hver behandling, med mindre andet er aftalt.

Dankort, visakort, mastercard mm. modtages ikke.


Konsultation kun efter aftale.